Anmeldelse

6.0
Den er langt bedre end de andre film.. De andre var måske mere gennemtænk, men selve pointen i den nye Band Camp er lagt mere realistisk end de foregående.. KLART den bedste film ever...

Love it...
har set den mange gange og syns den bliver bedre og bedre for hver gang..
Pointen er self at han er en ballade mager og straffes ved at sende på den noget kedelige omtalte "band camp".. i starten er han en der skide ligeglad med at, rent ud sagt! prøver sgu at ødelægge det for alle og en hver der snakker til ham..


Men da en kammerater ringe ned til ham på Lejren får han en ide om at måske blive "fake" venner med dem så han ka få en god optagelse.. glipper det hele ligesom for ham og falder for den utrolig lækre og charmerende pige "elyse" og forandre sig helt..

Han får alligevel optagelserne og da han har smadret selve konkurrence for han skole bliver han smidt hjem..

Da han sidder og er igang med at redigere filmen, glæder han sig enormt til at vise sine "venner" hans nye film, men da han ser hvor sjovt de endeligt har haft det sammen og da han ser "elyse" smide badekåben ændres hele hans verden og sletter filmen...
Dagen efter.. har de spillet en kamp med holdet og hans "venner" kommer hen til han for at hører om video, da han fortæller dem hva han har gjort.. bliver de sure på og han blir skuffet fordi de ikk vil acceptere det..
han gør self det hele godt igen ved at få "elyse" ind på det omtalte "Robards kollekium"..

Verden bedste film ever...

Adiós butt huggers..
American Pie: Band Camp