Bugs
I vesten opfattes insekter som ulækre kryb, man helst undgår at putte i munden. I andre dele af verden indgår biller, larver og græshopper naturligt i en proteinrig og nærende kost. På Nordic Food Lab i København eksperimenterer en forsker og en kok lystigt med de gastronomiske muligheder i insekternes verden. Men de er skeptiske over for FN's drøm om at lancere insekter som fremtidens 'superfood'.
Medvirkende
- Sig selv
- Ben Reade
Roberto Flore
Josh Evans
Bag kameraet
- Instruktion
- Andreas Johnsen
- Produktion
- Sigrid Dyekjær
- Fotografi
- Andreas Johnsen
Medieanmeldelser
-
- Politiken
- 4.0
- "Ligesom hans tidligere værker er ' Bugs' både aktuel og overraskende, og så er den flottere filmet, spektakulært fascinerende og bredt internationalt appellerende." - Dorte Hygum Sørensen
- 4.0
- Jyllands-Posten
- 5.0
- "Det er ikke bare en dokumentar om den skjulte madressource, som mange nok har brug for at vænne sig til. Det er også en debatskabende film om, hvem der har og tager ansvar for vores fælles verden." - Nanna Frank Rasmussen
- 5.0
- Cinemazone
- 4.0
- "Det er en fascinerende rejse, som de to kulinariske globetrotter tilbagelægger, og man betragter med stigende overbevisning deres forsøg med at tilberede velsmagende retter baseret på de ringeagtede råvarer." - Frederik Asschenfeldt Vandrup
- 4.0
- Ekko
- 4.0
- "... en fascinerende og underholdende hyldest til naturens mangfoldighed." - Kristian Ditlev Jensen
- 4.0