Rosforth - Bugs
4.3
Stem

Bugs

I vesten opfattes insekter som ulækre kryb, man helst undgår at putte i munden. I andre dele af verden indgår biller, larver og græshopper naturligt i en proteinrig og nærende kost. På Nordic Food Lab i København eksperimenterer en forsker og en kok lystigt med de gastronomiske muligheder i insekternes verden. Men de er skeptiske over for FN's drøm om at lancere insekter som fremtidens 'superfood'.

Rosforth - Bugs

Medvirkende

Fakta

Land
Tyskland
Produktionsår
2016
Selskab
Rosforth
Premiere
07.09.2016
Spilletid
1t 13m
Aldersmærkning
  • Tilladt for alle

Medieanmeldelser

    • PolitikenPolitiken
    • 4.0
    • "Ligesom hans tidligere værker er ' Bugs' både aktuel og overraskende, og så er den flottere filmet, spektakulært fascinerende og bredt internationalt appellerende." - Dorte Hygum Sørensen
    • 4.0
    • Jyllands-PostenJyllands-Posten
    • 5.0
    • "Det er ikke bare en dokumentar om den skjulte madressource, som mange nok har brug for at vænne sig til. Det er også en debatskabende film om, hvem der har og tager ansvar for vores fælles verden." - Nanna Frank Rasmussen
    • 5.0
    • Cinemazone
    • 4.0
    • "Det er en fascinerende rejse, som de to kulinariske globetrotter tilbagelægger, og man betragter med stigende overbevisning deres forsøg med at tilberede velsmagende retter baseret på de ringeagtede råvarer." - Frederik Asschenfeldt Vandrup
    • 4.0

Brugeranmeldelser


Se også