Michelin Stars: Tales from the Kitchen
Siden 1930'erne har madbiblen Guide Michelin uddelt stjerner til de ypperste restaurationer verden over. For mange kokke er jagten på de forjættede Michelinstjerner en sand besættelse. Og har man først opnået retten til at smykke sig med en eller flere stjerner, kræver det store ofre og investeringer at beholde den eftertragtede blåstempling.
Medvirkende
Bag kameraet
- Instruktion
- Rasmus Dinesen
- Produktion
- Jesper Jarl Becker
- Manuskript
- Jesper Jarl Becker
Rasmus Dinesen
Carsten Holst - Musik
- Rune Funch
Fakta
- Genre
- Nøgleord
- Land
- Danmark
- Produktionsår
- 2017
- Selskab
- Globus Film
- Premiere
- 04.10.2017
- Spilletid
- 1t 22m
Medieanmeldelser
-
- Politiken
- 2.0
- "Der er lækre billeder af mad i Rasmus Dinesens film om topkokke og michelinstjerner. Langsomt zoomes der ind på retterne, mens der bliver dimset og duttet med pincet. Der er noget sakralt over det. Og uoriginalt." - Joakim Grundahl
- 2.0
- Berlingske
- 4.0
- "Rasmus Dinesen kommer hele jordkloden rundt med sit stof. Han har blandt andet interessante interviewbidder med kokken, der måtte gå ned fra to stjerner til en stjerne og interviews med folk fra en restaurant, hvor en kok begik selvmord på grund af presset, som Michelin-guiden er med til at øge." - Jacob Wendt Jensen
- 4.0
- Cinemazone
- 4.0
- "Samlet set er Michelin Stars dog en fornøjelig, festlig og farverig hyldest til kokkefaget og dets fortræffelige skaberevner." - Niels Roe
- 4.0