El Bulli: Cooking in Progress
I den katalanske provins Girona lå indtil juli 2011 den trestjernede Michelin-restaurant El Bulli. Chefkokken, Ferran Adrià, er kendt som en af verdens mest kreative og progressive gourmetkokke. Hvert år sender han sin stab på køkkenlaboratorium i seks måneder. Her fremelsker de nye, unikke smagskombinationer og eksperimenterer med ingredienser på måder, ingen før har overvejet.
Medvirkende
Bag kameraet
- Instruktion
- Gereon Wetzel
- Produktion
- Ingo Fliess
- Manuskript
- Gereon Wetzel
Anna Gnesti Rosell - Fotografi
- Josef Mayerhofer
- Klip
- Anja Pohl
- Musik
- Stephan Diethelm
Fakta
- Genre
- Nøgleord
- Land
- Tyskland
- Produktionsår
- 2010
- Selskab
- if... Productions
- Premiere
- 27.10.2011
- Spilletid
- 1t 48m
Medieanmeldelser
-
- Politiken
- 3.0
- "...en æstetisk fascinerende rejse..." - Kim Skotte
- 3.0
- Berlingske
- 4.0
- "For et madinteresseret menneske er mødet med Adriá i køkkenet, som hvis en fodboldfan fik lov til at se træning med det brasilianske landshold." - Jacob Wendt Jensen
- 4.0
- Jyllands-Posten
- 4.0
- "Filmen er for feinschmeckere, der kan lade sig tryllebinde af den kærlighed til mad, der på El Bulli forvandlede sig til kunst." - Nanna Frank Rasmussen
- 4.0
- Cinemazone
- 3.0
- "For en madnørd er det fascinerende at følge en af vor tids gastronomiske pionerer på nærmeste hold." - Mikkel Kofoed
- 3.0