Gaumont - Kokken
4.0
Stem

Kokken

Comme un chef

Den trestjernede mesterkok Alexandre Lagarde er under pres. Han er ved at løbe tør for inspiration til nye kulinariske mirakler, og restaurantens nye direktion forsøger at slippe af med ham. Men så møder han Jacky, en yngre, selvlært wannabe-kok med fikse ideer om molekylær gastronomi. Selv om de to er vildt uenige i deres tilgang til madkunsten, opdager det umage par, at de kan hjælpe hinanden.

Gaumont - Kokken

Medvirkende

Alexandre Lagarde
Jean Reno
Jacky Bonnot
Michaël Youn
Stanislas Matter
Julien Boisselier
Moussa
Issa Doumbia
Chang
Bun-hay Mean
Paul Matter
Pierre Vernier

Bag kameraet

Instruktion
Daniel Cohen
Produktion
Sidonie Dumas
Manuskript
Daniel Cohen
Fotografi
Robert Fraisse
Scenografi
Hugues Tissandier

Fakta

Genre
Nøgleord
Land
Frankrig
Produktionsår
2012
Selskab
Gaumont
Premiere
23.08.2012
Spilletid
1t 24m

Medieanmeldelser

    • PolitikenPolitiken
    • 4.0
    • "Stor ( koge) kunst er det ikke, men munter, velsmagende og egentlig ogsÃ¥ til tiden, mÃ¥ man sige." - Kim Skotte
    • 4.0
    • BerlingskeBerlingske
    • 4.0
    • "Mangfoldigheden er ikke kun de smalle og højpandede ting. Det kan ogsÃ¥ være en komedie, sÃ¥ direkte og sød, at den ser let ud, men det som ser lettest ud i filmkøkkenet, er oftest det sværeste af fÃ¥ til at lykkes." - Jacob Wendt Jensen
    • 4.0
    • Jyllands-PostenJyllands-Posten
    • 4.0
    • "Dette er en hyggefilm, man skutter sig, klukker og har det herligt. Den handler ikke om andet end kokken og hans discipel og satiriserer med jovial humor over nymodens krukket gastronomi." - Johs. H. Christensen
    • 4.0
    • InformationInformation
    • "Det er en bredtfavnende og ufarlig, men som regel ret charmerende film - med en titelsekvens, som er en lille lækkerbisken i sig selv. Derfor en glad, men ikke himmelhenrykt smiley til dette stykke sensommereskapisme." - Jonas Varsted Kirkegaard
    • Ekstra BladetEkstra Bladet
    • 4.0
    • "En fransk bagatel af de absolut mest overflødige slags. Skal man endelig indtage overflødige kalorier, bør de helst være forbundet med en eller anden form for nydelse." - Henrik Queitsch
    • 4.0
    • B.T.B.T.
    • 4.0
    • "...er en sød lille fransk souffle-light. Sjov, lun og luftig, men ufarlig og til tider lidt for karikeret." - Niels Lind Larsen
    • 4.0

Brugeranmeldelser


Se også